2314066030 ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ 11 ΚΑΙ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ ΓΩΝΙΑ, Σταυρούπολη mp.stavridis@gmail.com
 
 
 
 
 
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Κέντρο Ιατρικού Μασάζ & Μετεγχειρητικής Αποκατάστασης Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Ο κ. Χαράλαμπος Σταυρίδης είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι Φυσικοθεραπείας Θεσσαλονίκης από το 1992 και αμέσως μετά έλαβε μετεκπαίδευση στην Πανεπιστημιακή Ορθοπεδική Κλινική Παίδων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στο Duisburg-Rheinhausen στην Γερμανία.

Στην συνέχεια λειτούργησε το δικό του εργαστήριο φυσικοθεραπείας στο δήμο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης από το 1994 έως το 2019. Από τον Μάρτιο του 2022 ο κ. Χαράλαμπος Σταυρίδης διατηρεί "Κέντρο Ιατρικού Μασάζ & Μετεγχειρητικής Αποκατάστασης" στην Άνω Ηλιούπολη / Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης παρέχοντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών διά ζώσης, ενώ εξυπηρετεί περιστατικά και με επισκέψεις στην οικία του ασθενούς.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
Κλείστε το ραντεβού σας

Κλείστε το ραντεβού σας

Κλείστε το ραντεβού σας στο Κέντρο ιατρικού μασάζ & μετεγχειρητικής αποκατάστασης ή την κατ’οικον επίσκεψη στον χώρο σας:
Τηλέφωνο: 2314066030 - Κινητό: 6944681360

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υπηρεσίες & Παροχές

Υπηρεσίες & Παροχές

Δείτε αναλυτικότερα το πλούσιο πακέτο υπηρεσιών που προσφέρεται...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φυσικοθεραπεία & Μασάζ Κατ΄ Οίκον

Φυσικοθεραπεία & Μασάζ Κατ΄ Οίκον

Παροχή υπηρεσιών φυσικοθεραπείας και ιατρικού μασάζ άμεσα σε πολύ προσιτές τιμές εξυπηρετώντας ολόκληρη την Θεσσαλονίκη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Φυσικοθεραπευτήριο μας

Το Φυσικοθεραπευτήριο μας

Δείτε με μία γρήγορη ματιά το πλήρως εξοπλισμένο και σύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο στην Άνω Ηλιούπολη / Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ