2314066030 ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ 11 ΚΑΙ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ ΓΩΝΙΑ, Σταυρούπολη mp.stavridis@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ | Κέντρο Ιατρικού Μασάζ & Μετεγχειρητικής Αποκατάστασης Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Ο κ. Χαράλαμπος Σταυρίδης είναι πιστοποιημένος πτυχιούχος φυσικοθεραπείας από το Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης. 

Έχοντας λάβει την απαραίτητη επιστημονική κατάρτιση αλλά και με την συνεχόμενη εκπαίδευση ο φυσικοθεραπευτής κ. Χαράλαμπος Σταυρίδης παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών από το 1994.

Η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με την συνεχή κατάρτιση αλλά και τον σύγχρονο εξοπλισμό στον χώρο του, εγγυώνται κορυφαίες τεχνικές αποθεραπείας παρέχοντας το καλύτερο δυνατών αποτέλεσμα καθώς και κατ'οίκον υπηρεσίες στις πιο προσιτές τιμές.
 

 
 
 
 
 
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ
Στο κέντρο ιατρικού μασάζ και μετεγχειρητικής αποκατάστασης του κ. Χαράλαμπου Σταυρίδη θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αντιμετώπισης μίας πληθώρας παθήσεων...
 
 
 
 
 

Ολοκληρωμένη Φυσικοθεραπεία σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα
Ακολουθώντας μια εγκεκριμένη μέθοδο για την εξέταση των μυοσκελετικών σας προβλημάτων χρησιμοποιείτε  ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπειών για την μέγιστη αντιμετώπιση του προβληματός σας.
 

Παρέσεις περιφερικών νεύρων
Χρησιμοποιούνται θεραπευτικά μέσα, μέθοδοί και τεχνικές για την μείωση του πόνου και την πιο γρήγορη επούλωση του νεύρου και την ενεργοποίηση του.
 

Ιατρικό Μασάζ
Στο Κέντρο προσφέρονται υπηρεσίες ιατρικού μασάζ σε συνεργασία πάντα με τον θεράπων ιατρό σας ώστε να διασφαλιστεί η καταλληλότερη θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.
 

Λεμφικό Μασάζ
Στο Κέντρο παρέχονται υπηρεσίες εξειδικευμένου λεμφικού μασάζ για την αντιμετώπιση λεμφοιδήματος το οποίο μπορεί να είναι αποτέλεσμα  αφαίρεσης η καταστροφής λεμφαδένων.
 
 
 

Συμπιεστικές Περιδέσεις
Με την χρήση ειδικών τεχνικών γίνονται περιδέσεις με εξειδικευμένα υλικά για την αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος.
 

Αθλητικές Κακώσεις
Αντιμετωπίζεται ένα ευρύ φάσμα αθλητικών κακώσεων με σύγχρονες θεραπείες οι οποίες προσφέρουν άμεση και πλήρη αποκατάσταση. 
 

Μετεγχειρητική Αποκατάσταση
Μετά από κάθε χειρουργική αντιμετώπιση το  όποιου  προβλήματος υπάρχει επικοινωνία και ενημέρωση από τον θεράπον γιατρό για την πλήρη αποκατάσταση του ασθενούς   
 

Κατ΄ Οίκον Επισκέψεις
Παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες  φυσικοθεραπείας κατ΄ οίκον εξασφαλίζοντας ένα θεραπευτικό περιβάλλον παρόμοιο με αυτό του ιατρείου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Έχετε ερωτήσεις;
Επικοινωνήστε μαζί μου ανά πάσα στιγμή!  Βρίσκομαι στη διάθεση σας για να λύσουμε μαζί όλες τις απορίες σας και να βρεθεί η κατάλληλη θεραπεία για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος που έχετε.
  Ραντεβού
Κλείστε το ραντεβού  σας στο κέντρο ιατρικού μασαζ και μετεγχειρητικής αποκατάστασης ή την κατ΄ οίκον επίσκεψη στον χώρο σας: 

  2314066030, 6944681360
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Τηλεφωνικά ή κλείστε το ραντεβού σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας...
 
 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ